Previous Next

Køb af Cavalier hvalpe

Vi anbefaler, at du først læser om vores avlfilosofi.

Alle vores hunde vil blive hjerteundersøgt (endocardiose) og testet for Curly Coated Syndrome (CCS) og Episodic Falling Syndrome (EFS), som det påkræves af DKK. Derudover vil de også blive undersøgt for patella luxation, øjenlysning og syringomyeli, inden de kommer til at indgå i avl. På Cavalierklubbens hjemmeside kan man læse mere om de forskellige sygdomme og undersøgelser.

Desuden vil vi sørge for, at hvalpene bliver tilvænnet alle de ting, der sker i en almindelig families hverdag, både de forskellige lyde der er og mødet med andre dyr og mennesker. De vokser op i en lille hvalpegård midt i vores køkken-alrum og kommer derfor i hænderne mange gange hver dag.

Så snart de er store nok – og vejret ellers er nogenlunde – begynder renlighedstræningen. Så ofte det er muligt – flere gange hver dag – bliver de luftet, når de har spist eller sovet. De prøver også at køre bil, ligesom de selvfølgelig er chippet, vaccineret, har fået ormekure og er sundhedsundersøgt. Så alt ialt er de helt klar til at møde de udfordringer, der kommer, når de skal ”flytte hjemmefra”.

Vi vil naturligvis gøre alt, hvad vi kan, for at hvalpene kommer ud til kærlige familier, som er klar til at give hvalpene det bedste hjem. Det vil glæde os meget, hvis du/I kommer og besøger hvalpene nogle gange, så I kan lære hinanden at kende. Vi vil selvfølgelig også gerne snakke med Jer om pasning og pleje samt træning og udstilling af Jeres lille nye familiemedlem, ligesom I også i fremtiden er velkommen til at kontakte os, så vi har mulighed for at følge med i, hvordan det går med hvalpen

Med hvalpen følger en DKK stamtavle, en hvalpepakke med forskelligt indhold, et tæppe med duft af mor og søskende, samt foder til den første tid. Desuden vil du/I blive tilbudt et års medlemskab af Cavalierklubben.


Email