Previous Next

Seneste nyt - December 2020

Så nærmer julen sig med hastige skridt. Vi måtte desværre undvære årets juleudstilling - samtidig er de første udstillinger i det nye år aflyst, så verden er lidt trist lige nu. Men, men - ikke alt er trist :-) På udstillingen i Suldrup fik Cava-Care Golden Gangster sit tredie certifikat og dermed titlen DKCH - Dansk Eksteriørchampion. Det var i det hele taget en fantastisk dag, hvor vores opdræt klarede sig til UG. Vi er meget glade for den opbakning vi dermed får fra vores hvalpekøbere. 

Vi har været til hjerteskanning med Sally - med fint resultat - også 2 af hendes søskende har fået fine resultater. Det er skønt med gode sundhedsresultater. 

Ventelisten - eller interesselisten, som vi foretrækker at kalde den - er presset i øjeblikket, men der kommer jo løbende hvalpe til - også fra nye opdrættere, som kommer og parrer med vores hanhunde. Så selvom listen er lang, er det ikke katastrofalt - og jeg må sige, at det er en sand nydelse, når jeg kan ringe til en, der har stået længe på listen og glæde med, at der nu er en hvalp. 

Vi - og alle vores hunde - ønsker jer alle en rigtig glædelig jul, samt et lykkebringende nytår.


Email